Avaimet asiantuntijoiden johtamiseen -verkkokurssi, eYSAO verkkokoulutus itsenäinen

978,00 

Ymmärtämällä asiantuntijoiden johtamiseen liittyviä erityispiirteitä, voit paneutua omassa johtamisessa keinoihin, joilla työyhteisösi saavuttaa tuloksia. Tukiessasi asiantuntijan työmotivaation ja työnmerkityksellisyyden kokemusta, lisäät asiantuntijan flowfiilistä ja poweria sekä edesautat työyhteisön kehittyvää ilmapiiriä.

Tämä koulutus sopii lähijohtajille, esihenkilöille, tiimivastaaville, projektipäälliköille ja sinulle, jonka tehtäviin kuuluu johtaa ihmisiä ja toimintaa.

Koulutuksen toteutus

eYSAO verkkokoulutus itsenäinenAsiantuntijoiden johtamiseen liittyy erityispiirteitä, joita sinun ei kannata sivuuttaa omassa työssäsi lähijohtajana ja esihenkilönä. Johtaaksesi tuloksellisesti sinun tulee ymmärtää asiantuntijan toimintaa ohjaavia taustoja ja näkökulmia.

Avaimet asiantuntijoiden johtamiseen -verkkokurssi käsittelee asiantuntijoiden odotuksia johtamiselle ja työmotivaatioon vaikuttavia tekijöitä. Lähijohtajan ja esihenkilön on huolehdittava asiantuntijoiden oikeanlaisesta osaamisesta sekä tuettava heidän kokemustaan osallisuudesta ja työn merkityksellisyydestä. Kurssi käsittelee myös, miten organisaation perustehtävä ja strategia toimivat työkaluina asiantuntijoiden johtamisessa.

Kurssin suorittaminen tehtävineen vie noin 20 tuntia. Kaikki koulutusvideomme ovat kestoltaan 3–15 min. Varsinainen oppiminen tapahtuu reflektoinnin ja tehtävien suorittamisen kautta.

Verkkokurssin sisältö on käytettävissä neljän kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittautuessasi kurssille saat sähköpostin Kouluttamon tiimiltä (kontakti@kouluttamo.fi), jossa tarkemmat ohjeet kurssille kirjautumisesta.

Kouluttaja: Leena Paukkunen, työelämäasiantuntija, koulutustuottaja
Koulutus
Avaimet asiantuntijoiden johtamiseen -verkkokurssi
Ilmoittautuminen alkaa
21.11.2022
Ilmoittautuminen päättyy
31.12.2023
Koulutuksen suorittaminen
Verkkokurssin sisältö on käytettävissä neljän kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittautuessasi kurssille saat sähköpostin Kouluttamon tiimiltä (kontakti@kouluttamo.fi), jossa tarkemmat ohjeet kurssille kirjautumisesta.
Koulutuksen kesto
20 h
Koulutuspaikka
verkkokoulutus
Toteutusmuoto
Oppiminen tapahtuu kokonaan verkko-opintoina eYSAOn kautta
Hinta
978 € (sis. alv 24 %)
Lisätietoja antaa
Anne Talvitie ja Leena Paukkunen kontakti@kouluttamo.fi
Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta
Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.
Huom!
Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutuksen järjestäjä
EduSavo Oy

Osallistujia: