Johtaminen – läsnäoloa ja kohtaamisia -verkkokurssi, eYSAO verkkokoulutus itsenäinen

978,00 

Saavutat tuloksia ja luot kehittyvää työilmapiiriä ymmärtämällä, että työntekijöiden tunteminen on vahva johtamisen työväline.
Opit huomaamaan tavassasi johtaa ja oman työn suunnittelussa keinoja, joiden avulla sinulla on mahdollisuus oppia tuntemaan työntekijäsi.
Tuntemalla työntekijäsi voit huomioida heidän erilaisia tarpeita, tukea heidän kehittymistä ja mahdollisuuksia vastata työn tuomiin vaateisiin eli sinulla on mahdollisuus johtaa heitä yksilöinä.

Tämä kurssi sopii lähijohtajille, esihenkilöille, tiimivastaaville, projektipäälliköille ja sinulle, jonka tehtäviin kuuluu johtaa ihmisiä ja toimintaa.

Koulutuksen toteutus

eYSAO verkkokoulutus itsenäinen
Johtaminen - läsnäolo ja kohtaamisia -verkkokurssin avulla opit, kuinka työntekijöiden tunteminen on vahva johtamisen työväline. Sen avulla voimme tukea työntekijöiden työmotivaatiota ja suoriutumista työssä, sekä vahvistaa heidän kokemusta työn merkityksellisyydestä.

Kurssilla käsitellään keinoja oppia tuntemaan työntekijöitä esimerkiksi kehittymiskeskustelujen, läsnäolon ja palautteen keinoin. Huomioitavaa on myös työntekijöiden erilaisuus työhön sitoumisessa ja paineisiin suhtautumisessa. Myös eri ikäkausien työntekijät vaativat erilaista johtamista.

Johtaminen on vahvasti ihmisten kohtaamista ja vuorovaikutusta. Siinä onnistut, kun tunnet työntekijäsi, ja hallitset keskeiset keinot toimia erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Kurssilla opit myös, kuinka kohdata vaikeita ja haasteellisia tilanteita ja asioita.

Kurssin suorittaminen tehtävineen vie noin 30 tuntia. Kaikki koulutusvideomme ovat kestoltaan 3–15 min. Varsinainen oppiminen tapahtuu reflektoinnin ja tehtävien suorittamisen kautta.

Verkkokurssin sisältö on käytettävissä neljän kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittautuessasi kurssille saat sähköpostin Kouluttamon tiimiltä (kontakti@kouluttamo.fi), jossa tarkemmat ohjeet kurssille kirjautumisesta.
Koulutus
Johtaminen – läsnäoloa ja kohtaamisia -verkkokurssi
Ilmoittautuminen alkaa
20.11.2022
Ilmoittautuminen päättyy
31.12.2023
Koulutuksen suorittaminen
Verkkokurssin sisältö on käytettävissä neljän kuukauden (120 vrk) ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.
Koulutuksen kesto
30 h
Koulutuspaikka
verkkokoulutus
Toteutusmuoto
Oppiminen tapahtuu kokonaan verkko-opintoina eYSAOn kautta
Hinta
978 € (sis. alv 24 %)
Lisätietoja antaa
Anne Talvitie ja Leena Paukkunen kontakti@kouluttamo.fi
Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta
Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.
Huom!
Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutuksen järjestäjä
EduSavo Oy

Osallistujia: