Sujuvaa yhteistyötä -verkkokurssi, Verkkokoulutus – itsenäinen

127,00 

Näihin taitoihin perehtymällä ja harjoittelemalla niitä, kehityt yhteistyön tekijänä ja luot hyvät edellytykset onnistuneeseen yhteistyöhön ja tavoitteiden saavuttamiseen. Sinulla on taitoa viestittää asiasi paremmin ja tehokkaammin ja hallitset keinoja, joiden avulla vahvistat yhteistyössä sitoutumista. Yhteistyön fokus säilyy paremmin, ajankäyttö tehostuu ja kaikkien toiminta on samansuuntaista.

Olet myös vakuuttavampi ammattilaisena.

Tämä koulutus sopii tiimivastaaville, johtajille, lähijohtajille, esihenkilöille, kouluttajille sekä henkilöille, jotka työskentelevät myynnissä, projektityössä, uuden hankkeen tai muutoksen käynnistämisessä.

Koulutuksen toteutus

Verkkokoulutus - itsenäinenSujuvaa yhteistyötä -kurssikokonaisuus perehdyttää sinut vuorovaikutuksen ydintaitoihin, joiden avulla tavoitteellinen yhteistyö paranee. Keskeistä yhteistyössä on päästä samalle kartalle kuulijan ja yhteistyökumppanin kanssa, saada toinen ihminen muistamaan ja omaksumaan asian sekä sitoutumaan siihen.

Kurssin tavoitteena on kehittyä yhteistyön tekijänä ja helpottaa yhteistyön tekemistä kaikkien kanssa. Sujuvaa yhteistyötä -kurssi avaa uuden näkökulman vuorovaikutukseen ja antaa selkeitä ohjeita taitojen ja keinojen hyödyntämiseen käytännössä.

Meillä ihmisillä on suuri tarve saada toinen ihminen ymmärtämään meidän omaa viestiämme. Huomaamme usein, että vaikka olemme ikään kuin tekemisissä saman asian kanssa, mutta silti toinen puhuu kuusta ja toinen maasta. Saatamme ihmetellä, miksi yhteistyö ei suju.

Sujuvaa yhteistyötä -kurssilla saat keinoja päästä samalle kartalle eli ymmärrät, mitkä asiat vaikuttavat viestin vastaanottamiseen. Yhtenä keskeisenä tekijänä on ymmärtää paremmin toisen maailmankuvaa ja erilaisia käsityksiä totuudesta

Miten sitten saat toisen ihmisen paremmin omaksumaan viestisi ja miten helpotat sen muistamista käytännössä?

Kurssilla esitellään sinulle 5-jutun kikka. Opit keinoja esittää asiasi tavalla, mikä tehostaa sen omaksumista ja muistamista. Osaat huomioida myös taustalla olevia tekijöitä, jotka vaikuttavat viestisi vastaanottamiseen.

Tuloksellinen yhteistyö edellyttää myös sen, että olemme kaikki sitoutuneet yhteiseen tehtävään, asiaan ja päämäärään. Kurssilla kerrotaan miten ja mihin ihminen sitoutuu kuuden avaintekijän avulla. Kurssilla saat uuden näkökulman oman viestisi ja ideasi esittämiseen käytännössä edistääksesi asiaan ja tehtävään sitoutumista.

Kurssin suorittaminen tehtävineen vie noin yhdeksän tuntia. Kaikki koulutusvideomme ovat kestoltaan 3–15 min. Varsinainen oppiminen tapahtuu reflektoinnin ja tehtävien suorittamisen kautta.

Verkkokurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittautuessasi kurssille saat sähköpostin Kouluttamon tiimiltä (kontakti@kouluttamo.fi), jossa tarkemmat ohjeet kurssille kirjautumisesta.

Kouluttaja: Anne Talvitie, mentaalivalmennuksen asiantuntija, koulutustuottaja
Koulutus
Sujuvaa yhteistyötä -verkkokurssi
Ilmoittautuminen alkaa
29.11.2022
Ilmoittautuminen päättyy
31.12.2023
Koulutuksen suorittaminen
Verkkokurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittautuessasi kurssille saat sähköpostin Kouluttamon tiimiltä (kontakti@kouluttamo.fi), jossa tarkemmat ohjeet kurssille kirjautumisesta.
Koulutuksen kesto
9 h
Koulutuspaikka
verkkokoulutus
Toteutusmuoto
Oppiminen tapahtuu kokonaan verkko-opintoina eYSAOn kautta
Hinta
127 € (sis. alv 24 %)
Lisätietoja antaa
Mira Repo (0405507151 / mira.repo@edusavo.fi)
Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta
Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.
Huom!
Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutuksen järjestäjä
EduSavo Oy
Koulutustyyppi
Täydennyskoulutus

Osallistujia: