Verkot tutuksi ja turvalliseksi – Stop kyberuhkille!, eYSAO verkkokoulutus itsenäinen

75,00 

Kaikki verkon käyttäjät ovat alttiita kyberuhkille. Suojautuminen alkaa kotiverkon kyberturvallisuuden ymmärtämisestä. Kun tiedät ja ymmärrät siitä, osaat paremmin suojata kotiverkkosi kyberuhista.

Kurssin avulla saat paremmat valmiudet suojautumiseen kyberuhkilta missä ikinä liikutkaan.

Usein kysytyt kysymykset:

”En tiedä mitään tietoturvasta tai kyberturvallisuudesta, voinko suorittaa kurssia?” – Kyllä voit, sinua neuvotaan alusta loppuun. Kurssin suorittaminen ei vaadi aiempaa kokemusta aiheista.

”Voinko suorittaa kurssin millä laitteella tahansa?” – Saat parhaan hyödyn tietokoneella, mutta kurssin voi suorittaa myös mobiililaitteella.

”Muut auttavat minua yleensä kyberturvallisuuden kanssa, onko tästä kurssista minulle mitään hyötyä?” – Kyllä on, sillä jokaisen on hyvä tietää, mitä kyberturvallisuus on ja miten uhkilta voi suojautua.

”Saanko kurssin suorittamisesta todistusta?” – Kaikille kurssin suorittaneille annetaan sähköinen openbadge-osaamismerkki

”Olen yrittäjä, onko tästä kurssista minulle hyötyä?” –Kyberturvallisuuden osaaminen hyödyttää kaikkia.

”Olen huolissani lasteni kyberturvallisuudesta, onko kurssista apua? –Kurssin kautta opit ymmärtämään kyberuhkia ja pystyt siten opastamaan myös muita. Saat myös suosituksia käytännön ohjelmistoista, jotka edesauttavat kyberturvallisuuden ylläpitämisessä.

”Internetissä on paljon tietoa kyberturvallisuudesta, onko tällä kurssilla mitään uutta?” –Tämän kurssin tarkoituksena on koota sinulle luotettavassa paketissa tietoa parhaista käytänteistä.

”Onko kurssilla paljon luettavaa aineistoa?” –Tiivistetty, videomateriaali, monipuoliset ja automatisoidut tehtävät

Oletko pohtinut kotiverkkosi tietoturvan tasoa? Tai kuinka tulisi varautua, havainnoida ja ylläpitää kyberturvallisuutta? Tule kursille, joka sopii jokaisella kotikäyttäjälle! Saat ajantasaisen tiedon tietoturvasta ja ymmärrät kyberturvallisuuden perusteet internetissä.

Koulutuksen toteutus

eYSAO verkkokoulutus itsenäinenKurssin tavoitteena on tarkastella oman kotiverkon tietoturvaa ja ajantasaisuutta sekä ymmärtää kyberturvallisuuden perusteita internetissä.

Sisältö:
Perusteet kyberturvallisuudesta
Perusteet uhkien ymmärtämiseen
Kyberturvallisuus verkoissa, palveluissa ja laitteissa
Kuinka varautua, havainnoida ja pitää yllä kyberturvallisuutta
Koulutus
Verkot tutuksi ja turvalliseksi - Stop kyberuhkille!
Ilmoittautuminen alkaa
20.02.2023
Ilmoittautuminen päättyy
31.05.2023
Koulutuksen suorittaminen
Koulutus on suoritettava 90 päivän sisällä koulutukseen ilmoittautumisesta.

Saat Ylä-Savon ammattiopiston käyttäjätunnukset tekstiviestillä vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta. Pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksilla Itslearning-oppimisympäristöön osoitteessa:

https://ysao.itslearning.com/
Löydät suoritettavan koulutuksen Itslearning-oppimisympäristön etusivultasi. Ota yhteyttä opintotoimistoon jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, opintotoimiston yhteystiedot löydät osoitteesta:

https://ysao.fi/opiskelu-ysaolla/opintotoimisto/
Koulutuksen kesto
15 h
Koulutuspaikka
eYSAO verkkokoulutus, itsenäinen
Toteutusmuoto
Oppiminen tapahtuu kokonaan verkko-opintoina eYSAOn kautta
Hinta
75 € (sis. alv 24 %)
Lisätietoja antaa
Pasi Korhonen (0400793172 / pasi.korhonen@ysao.fi)
Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta
Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.
Huom!
Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutuksen järjestäjä
EduSavo Oy

Osallistujia: