Insight Discovery -valmennus

310,00 

Jännittäviä löytöjä ja ahaa-elämyksiä on luvassa Insight Discovery -valmennuksessa, sillä nyt lähdetään porukalla persoonallisuuksien värikkääseen maailmaan.

Voit löytää itsesi uudestaan ja kollegoistakin selviää monta uutta ja kiinnostavaa puolta – kuka on työporukan motivoija, innoittaja, kuka lempeä huolehtija tai täsmällinen harkitsija, kuka määrätietoinen voimakas persoona? Entä miten kaikki toimivat yhteen?

Kotiinviemisiksi tältä retkeltä saatte hyvät eväät itsenne ja toistenne ymmärtämiseen, sujuvaan vuorovaikutukseen ja parempaan yhteistyöhön.

Millainen minä olen? Entä sinä? Näihin ja kymmeniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Insights Discovery -valmennuksesta.

Opit tunnistamaan luontaiset toimintatapasi ja kuulet, millaisena toiset ihmiset sinut kokevat. Ymmärrät, miksi olemme erilaisia ja oivallat senkin, miksi yhteinen sävel löytyy yhden kanssa luontevammin kuin toisen.

Erilaisuuden tunnistaminen, hyväksyminen ja arvostaminen on huikea mahdollisuus ihmiselle ja koko työyhteisölle: se vapauttaa osaamista ja energiaa, se parantaa työviihtyvyyttä ja työn tuloksia! 

Insights Discovery -valmennus on hauska ja mukaansatempaava sukellus uudenlaiseen ajatteluun. Se antaa ajatuksia ja eväitä pitkälle tulevaisuuteen ja käynnistää monella itsetuntemuksen syventämisen antoisan prosessin. Koulutuksemme tarjoaa välineitä itsensä johtamiseen, ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen, esimiestyöhön, myynti- ja asiakaspalvelutyössä toimimiseen –kaikkeen ihmisten väliseen vuorovaikutukseen. 

Insights Discovery -ohjelma perustuu sveitsiläisen, psykiatri Carl Jungin havaintoihin ihmisten käyttäytymisestä. Insights on tänä päivänä oppimis- ja kehittämisorganisaatio, joka toimii yhteistyössä useiden maailman menestyneimpien yritysten kanssa.

Suomessa yritys on toiminut vuodesta 1999 ja valmentajia on yli 30. Ylä-Savon ammattiopisto on toiminut aktiivisena Insights-kouluttajana vuodesta 2007.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii sinulle mikäli toimit esihenkilönä, työskentelet työyhteisössä tai olet ylipäätään kiinnostunut oman vuorovaikutuksesi kehittämisestä, ihmisten erilaisuuden ymmärtämisestä ja itsetuntemuksen syventämisestä. Ohjelmasta on hyötyä kaikenlaisille organisaatiolle, yksityisille ja julkisille sekä isoille ja pienille.

Hyöty sinulle

Valmennuksen myötä opit ymmärtämään toisten tiiminjäsenten toimintatyylejä ja opit kuinka itse vaikutat. Kehität vuorovaikutustaitojasi sekä syvennät taitoa kuinka luoda myönteistä työskentelyilmapiiriä.

Hinta

Hinta alkaen 310 € / henkilö
Osallistujien maksimimäärä 26

Hinta sisältää Valmennuspäivän, henkilökohtaisen profiilin ja valmennuspäivän materiaalin.

Lähetämme sinulle hintatarjouksen, kun täytät ja lähetät alla olevan lomakkeen. 

Kesto

1-2 valmennuspäivää, verkossa tai sovitusti lähivalmennuksena

Lisätietoa

Mikäli sinulla on kysyttää sisällöstä, ota yhteyttä

Kristiina Hartikainen
050 472 0373
kristiina.hartikainen@ysao.fi

Kyselylomake

Ilmoitan osallistujia: