Energiaa tiimityöhön, Verkkokoulutus – ohjattu

80,00 

Parannat tiimihenkiä, vuorovaikutusta ja ymmärrät paremmin tiimisi jäsenien erilaisuutta.

Työpaikat, yhdistykset ja erilaiset tiimit.

Koulutuksen toteutus

Verkkokoulutus - ohjattuMiten vahvistat onnistumista ja sitoutumista? Kuinka parannat vuorovaikutusta? Millaisia jäseniä Teidän tiimissä on? Tiimi tarkoittaa joukkuetta, jolla on yhteinen päämäärä. Tehokas tiimi syntyy sujuvasta vuorovaikutuksesta ja toisensa ymmärtämisestä. Toimiva vuorovaikutus tehostaa työn tuloksellisuutta ja tuo esiin jokaisen jäsenen vahvuuksia. Sujuvia vuorovaikutus taitoja tarvitset niin työssä, asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden kanssa.
Tiimipäivän tavoitteena on, että ymmärrämme paremmin joukkueenne erilaisuutta. Pystymme toimimaan vahvemmin tiiminä ja saamme aikaan parempia tuloksia. Päivä lisää työhyvinvointia ja halua onnistua omassa tehtävässä tiimin jäsenenä.
Koulutus
Energiaa tiimityöhön
Ilmoittautuminen alkaa
22.09.2023
Ilmoittautuminen päättyy
31.12.2025
Koulutuksen suorittaminen
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Koulutuksen kesto
2 h
Koulutuspaikka
Sopimuksen mukaan
Toteutusmuoto
Oppiminen tapahtuu kokonaan lähioppimisena
Hinta
80 € (sis. alv 24 %)
Hinta sisältää
alkaen 80€/hlö.
Koulutuksen kesto noin 2-4 tuntia. Tiimipäivä sopii hyvin esimerkiksi työhyvinvointipäivään tai vaikkapa ennen tiimipalaveria. Toteutustapa sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä ja toiveita kuunnellen. Ota yhteyttä niin teemme tarjouksen ja suunnittelemme juuri Teille sopivan tiimipäivän.
Lisätietoja antaa
Kristiina Hartikainen (0504720373 / kristiina.hartikainen@ysao.fi)
Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta
Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.
Huom!
Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutuksen järjestäjä
EduSavo Oy
Koulutustyyppi
Täydennyskoulutus

Osallistujia: