Muoviputken hitsaus- ja asennuskoulutus

Hinta

1390,00 (sis. alv 25,5 %)

Koulutus on sopiva sinulle, mikäli työssäsi tarvitset tai tulet tarvitsemaan muovisten vesijohto-, paineviemärien muovihitsaus- ja asennusvalmiuksia.

Koulutuksen suoritettuasi hallitset PE- ja PEH -putkien hitsauksen ja asentamisen Inspectan hyväksymän asennusliikkeen palveluksessa. Lisäksi saat pätevyyden valvoa edellä mainittuja töitä.

Koulutuksen sisältö

- Muoviputkien käsittely ja varastointi
- Asennustekniikka
- Maanrakennustyöt/Kaivannot
- Muoviputkien liittämismahdollisuudet
- Puskuhitsaus

Koulutus on tarkoitettu muovisten vesijohto/paineviemärien muovihitsaus/asennusvalmiuksia tarvitseville yrityksille ja yritysten palveluksessa oleville.

Muuta huomioitavaa

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Lisätietoja antaa

Kari Julkunen (0400793121 / kari.julkunen@ysao.fi)

Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.

Yritysasiakkuus



Mikäli yrityksesi haluaa maksaa verkkokauppatilaukset laskulla, ilmoita yritystiedot ennen ostotapahtumaa sähköpostilla laskutus@ysao.fi. Käsiteltyämme tietosi, saat verkkokaupasta yritykselle käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiisi. Katso ohje TÄSTÄ

Koulutuksen järjestäjä

EduSavo Oy

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Tämä tuotekortti on tarkastettu
17.06.2024

Osallistujia: