Hygieniapassitesti

Hinta

70 € (sis. alv 24 %)

Kenellä täytyy olla hygieniapassi?
Työntekijällä täytyy olla hygieniapassi, jos hän tekee töitä elintarvikehuoneistossa ja käsittelee siellä helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita.

Elintarvikehuoneistoja ovat esimerkiksi:

kahvilat, ravintolat ja pikaruokapaikat
elintarvikemyymälät eli kaupat, jotka myyvät ruokaa
suurkeittiöt, leipomot ja tehtaat, jotka valmistavat elintarvikkeita.
Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala.

Ruokaviraston sivuilla on taulukko töistä, joissa työntekijä tarvitsee hygieniapassin.
Taulukossa on myös töitä, joissa työntekijä ei tarvitse hygieniapassia. Taulukko on
sivulla Pakkaamattoman helposti pilaantuvan elintarvikkeen käsittely.

Elintarvikealalla työhön kuuluu, että työntekijä osaa käsitellä elintarvikkeita turvallisesti. Työntekijä osoittaa osaamisensa hygieniapassilla. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta.

Koulutuksen sisältö

• Opiskelumateriaalia löydät mm. seuraavasta www-osoitteesta: purtavaa puhtaasti tai ennen hygieniapassitestia

• Testiin tulee saapua 15 min ennen alkua
• Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi kuvallisella henkilökortilla (passi, ajokortti, kuvallinen Kela-kortti tai vastaava)
• Testi tehdään sinisen jäljen jättävällä kuulakärkikynällä

Lisätietoja antaa

Eine Pihavaara (0400792814 / eine.pihavaara@ysao.fi)

Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.

Koulutuksen järjestäjä

EduSavo Oy

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Ilmoitan osallistujia: