Kouluttamo

Kouluttamo on koulutusten toteuttaja- ja tuotantoyhtiö. Tuotamme osaamisen jatkumoa. Kauttamme tieto ja oppi aktivoi ihmisen kasvamaan ja kehittymään.

Kouluttamon palvelut

1. Tiivistä faktaa 2. Työkaluja arkeen 3. Kehittymistä ja kasvua

Tarjoamme sinulle ja työyhteisöllesi käytännön keinoja toimia sujuvammin arjessa. Autamme sinua kehittämään omaa ajatteluasi ja tapojasi toimia mentaalivalmennuksen keinoin. Olemme hyvin tietoisia liike-elämän muutoksista kohti yhteisöllisempää toimintakulttuuria.

Olemme erikoistuneet lähijohtamiseen, työyhteisön sujuvaan arkeen ja yrittäjyyden kehittämiseen. Näihin asioihin läpileikkaavina teemoina käytämme mentaalivalmennusta, tutkittua ja kokemustemme kautta opittua tietoa, oppimista tukevia menetelmiä ja konkreettista toimintaa sekä asioiden toteuttamista käytännössä.

Toteutamme palveluja monimuotoisesti. Koulutuksemme kaikissa muodoissaan sisältävät

Fakta: Tutkittua asiaa tiiviissä muodossa ja käytännönläheisesti. Päivitämme omaa osaamistamme ja uusimme aineistojamme vastaamaan tätä päivää.

Toiminta: On tärkeää pystyä viemään opittu uusi asia käytäntöön. Sinun, ja meidän tavoitteenamme on positiivinen muutos. Arjen sujuvuus on meidän jokaisen hyvinvointia.

Mindset: Muutos on mahdollinen, kun oma mieli tukee sitä. Pidämme huolen, että saat tukea oman asenteen ja ajattelun kehittämiseen.

Reflektointi ja tuki: Oppiminen tapahtuu monella tavalla. Tarvitaan tietoa, kokeiluja, oman ajattelun uudistumista ja ennen kaikkea tarvitaan reflektointia. Voimallisinta reflektointi on yhdessä muiden kanssa, mikä vie oppimisen aivan uudelle tasolle.

Kouluttamon verkkokurssit  – rajatonta opiskelua

Verkkokurssimme ovat täsmätietoa laadukkaassa muodossa.

Verkkokursseilla voit opiskella juuri silloin kun itse haluat. Saat paljon aikaan lyhyessä ajassa.

Verkkokurssien keskustelualustat mahdollistavat verkostoitumisen ja vertaistuen saamisen sekä myös kouluttajien tuen tarvittaessa.

Rakennamme sopivia verkkokoulutuskokonaisuuksia tarpeiden mukaan. Verkkokoulutus voi sisältää myös etäyhteydellä pidettäviä interaktiivisia tapaamisia ja kertaustunteja.

Me

Meidän vahva yhteinen kokemuksemme työelämästä on johtamisen, myynnin ja markkinoinnin, valmennuksen, tuotekehityksen ja yrittämisen saralta. Kokemuksesta tiedämme, mikä on oleellista tässä ja nyt. Meillä on taito löytää asioiden ydin.

Palveluidemme kautta toimimme sinun, työyhteisösi ja organisaatiosi tukena kehittymisen polulla.

Anne Talvitie Mentaalivalmennuksen asiantuntija, Koulutustuottaja

Supervoimana on saada muiden potentiaali esiin ja käyttöön. Työntekemisen mottona on ”Eroon turhista esteistä”. Tiedeaddiktina ja totuuden etsijänä jatkuva uudistaminen on joskus muille liikaa. Tuotekehittäjän, yrittäjän ja valmentajan hommissa hioutunut työkaluarsenaali muuntaa tiedon eläväksi toiminnaksi.

Leena Paukkunen Työelämäasiantuntija, Koulutustuottaja

Karaistunut lähijohtaja julkisen sote-sektorin ja kuntoutuksen maailmasta, joka on nähnyt ihan kaiken. Tehtävät toiminnan kehittämisen ja johtamisen parissa ovat kasvattaneet Leenasta päämäärätietoisen käytännön visionäärin. Vahva kokemus ohjauksen, neuvonnan ja valmennuksen käytännöstä sekä kyky nähdä asioiden monet puolet, saa sinnikkäimmätkin vastarannankiiskit hommiin.