Avoimet RekryKoulutukset

Onko sinun tuleva työpaikkasi Hesburger-, Buffa- tai Presso-ravintolassa?

Lyhyen 20 päivän RekryKoulutuksen kautta sinulla on nyt mahdollisuus saada osaamista ravintola-alan moniosaajan tehtäviin.
Hyväksytysti koulutuksen suorittaneet työllistyvät aluksi Osuma-henkilöstöpalvelun kautta Hesburger-, Buffa- ja Presso-ravintoloihin.

Hae ja seuraa valinnan etenemistä Oma asiointi -palvelun kautta, www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi – Henkilöasiakas > Työvoimakoulutus

Koulutusaika: 17.4. – 15.5.2023.
Hakuaika päättyy: 2.4.2023
Koulutuspaikka: Asevelikatu 4, 74100 Iisalmi
 
Tutustu työnantajaan ja koulutukseen 28.3.2023 klo 14 järjestettävässä TE-live -lähetyksessä. Voit seurata lähetystä TE-liven sivuilla ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta, myös anonyymisti. Löydät suoran lähetyksen sekä sen tallenteen osoitteesta https://te-live.fi/

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilukuntien asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Voit hakea työvoimakoulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettuna, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua tai teet osa-aikatyötä.

Kohderyhmä:
Haussa on alasta kiinnostuneita tulevia osaajia, joilla on hyvä asenne ja motivaatio kohdallaan. Koulutukseen hakeutujilla ei tarvitse olla aiempaa ravintoalan koulutusta tai työkokemusta.
 
Tavoite:
Koulutuksen keskeisenä tavoitteena on uusien työntekijöiden kouluttaminen Hesburgerin, Buffan ja Presson palvelukseen.

Koulutuksen sisältö:
Koulutukseen sisältyy mm. seuraavat osiot.
– Palvelukoulutus
– Tarjoilun ja salityöskentelyn koulutus
– Anniskelu- ja hygieniapassikoulutus ja -testit
– Kahvila- ja pikaruokaosaaminen
– Kestävä kehitys kilpailukeinona, monikulttuurillisuus
– Suomalainen työkulttuuri, työntekijän oikeudet ja velvollisuudet

Koulutusjärjestelyt:
Koulutus järjestetään Ylä-Savon ammattiopistolla (YSAO) sekä PeeÄssän Iisalmen ravintoloissa.
Päivittäinen keskimääräinen opiskeluaika teoriaopiskelussa on 7 tuntia. Työssäoppimisessa noudatetaan työpaikan vuorojärjestelmän mukaisia työaikoja ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Työssäoppimisjärjestelyt:
Työssäoppiminen tapahtuu PeeÄssän Hesburger- Buffa- ja Presso -ravintoloissa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.

Työllisyysnäkymät:
Hyväksytysti koulutuksen suorittaneet työllistyvät aluksi Osuma-henkilöstöpalvelun kautta Hesburger-, Buffa- ja Presso-ravintoloihin, työaika 90 tuntia/3 viikkoa.

Lisätietoja koulutuksesta:
Mira Repo p. 040 550 7151, mira.repo@edusavo.fi
Jani Karhunen p. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa on Anne Partanen, p. 0295 043 655, anne.partanen@te-toimisto.fi

Valinta-aikataulu: Esivalinta suoritetaan hakemusten perusteella maanantaina 3.4.2023. Haastattelut torstaina 6.4.2023.

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN 2.4.2023 mennessä
Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake www.tyomarkkinatori.fi > Henkilöasiakkaat > Haussa oleva työvoimakoulutus > Valitse oikea koulutus (Sanahakuun koulutuksen numero 712698) > Kuvaus- tai Tiedot -välilehdiltä klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.
 
Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella.
 
Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat lisätietoa TE- palvelujen valtakunnallisesta koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 (ma – pe 9.00 – 16.15). Voit ottaa yhteyttä myös chatissa, yhteydenottolomakkeella tai Facebookissa. Lisätietoja löydät osoitteesta https://tyomarkkinatori.fi/info/valtakunnalliset-neuvontapalvelut/henkiloasiakkaan-neuvontapalvelut/koulutusneuvonta.