Tulityökorttikoulutus

Hinta

150 € (sis. alv 24 %)

Mihin Tulityökortti tarvitaan?
Tulitöitä ovat mm. kipinöintiä aiheuttava kaasu- ja kaarihitsaus, poltto- ja kaarileikkaus, laikkaleikkaus ja metallien hionta. Tulitöiksi luetaan myös työt, joissa käytetään kaasupoltinta, muuta avoliekkiä, kuumailmapuhallinta tai muuta näihin verrattavaa voimakasta lämpösäteilyä tuottavaa työvälinettä.

SPEKin myöntämä Tulityökortti hyväksytään Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, ja vastaavasti SPEK hyväksyy näiden maiden palontorjuntaliittojen myöntämän kortin Suomessa.

Kurssin todistus, Tulityökortti, on voimassa viisi vuotta suoritusajankohdasta.

Suomessa on jo yli 1,5 miljoonaa tulityökoulutettua. Koulutuksen ansiosta tulitöistä aiheutuvien tapaturmien ja tulipalojen määrä on vähentynyt murto-osaan koulutuksen alkuajoista.

Lataa Tulityökortti puhelimeesi
Voit ladata Tulityökortin puhelimeesi. Näin se on aina mukanasi ja myös muistuttaa kortin vanhenemisesta.

Koulutuksen sisältö

Kurssi on päivän mittainen ja se sisältää kuusi oppituntia sekä suojaus- ja alkusammutusharjoituksen. Koulutukseen kuuluvat seuraavat aihealueet:

• Turvallisuus - yhteinen etumme
• Tulityön suunnittelu säästää
• Tulitöiden turvallisuutta edistävä lainsäädäntö
• Turvatoimet - arjen hallintaa
• Jos kuitenkin syttyy...
• Mitä opin?
• Kurssikoe

Kurssin suomenkielinen oppikirja on nimeltään Ryhdyttäessä tulityöhön. Oppikirja on julkaistu myös ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, viroksi ja puolaksi. Oppikirja sisältyy jokaiseen kurssiin. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) tulityötoimikunta on vahvistanut tulityökurssin tavoitteet ja ohjelman.

Hinta sisältää

120,97 € + alv 24% = 150 € (Sis. ruoka ja kahvit)

Lisätietoja antaa

Hannu Juntunen hannu.juntunen@ysao.fi 0400793151

Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.

Koulutuksen järjestäjä

EduSavo Oy

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Ilmoitan osallistujia: