Toimitusehdot

EduSavo Oy:n verkkokaupan toimitusehdot ja maksutavat

Verkkokaupan tuotteita myy EduSavo Oy (2708836-4). Myymme koulutustuotteita ja palveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja yhteisöille.

Verkkokaupassa sovelletaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin sekä oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa.

Koulutusten muutosoikeus ja peruutusehdot


Koulutuksen peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille seitsemän vuorokautta ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu koulutusmaksu palautetaan. Emme vastaa muista koulutukseen osallistumiseen, sen peruuntumiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

Tilaaminen


Koulutuksiin ilmoittaudutaan/tuotteet tilataan osoitteessa www.edusavo.fi ostoskorin kautta. Ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli et löydä etsimääsi koulutusta/tuotetta tai jokin askarruttaa mieltäsi, otathan yhteyttä meihin. Asiakaspalvelumme auttaa joko sähköpostilla verkkokauppa@edusavo.fi tai puhelimitse arkisin: Mira Repo, toimitusjohtaja, p. 040 550 7151.

Yksityis- ja yritysasiakkaat voivat ilmoittautua koulutuksiin/tilata tuotteita rekisteröitymättä palveluun. Tällöin asiakkaan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti tehdyn tilauksen toimittamiseen ja maksutapahtuman käsittelyyn. Asiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Tarkempi henkilötietojen käsittely on kuvattu rekisteriselosteessa.

Tilausvahvistus


Kaikki koulutuksiin ilmoittautumiset/tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Vahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Hinnat

Hinnat ilmoitetaan euroissa. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Asiakkaalta veloitetaan hinta, joka koulutuksella oli tilaushetkellä.

Maksutavat

Maksu pankkipainikkeilla
Paytrail Oyj:n maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Paytrail Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Paytrail Oy:n maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n (2122839-7) välille. Paytrail Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Laskutus

Laskutus maksutapana on mahdollista yritysasiakkaille. Mikäli yritysasiakas haluaa maksaa verkkokauppatilaukset laskulla, on yritystiedot ilmoitettava rekisteriimme. Mikäli maksutavaksi on valittu laskutus, lasku lähetetään annettuun posti- /sähköpostiosoitteeseen koulutuksen jälkeen. Laskulle ostettaessa lisätään laskun käsittelykulu 5 €. Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Muistutuslaskusta perimme lisäksi muistutusmaksun (5 €). EduSavo Oy:llä on oikeus siirtää erääntyneiden saatavien perintä asiakkaan kustannuksella perintätoimiston hoidettavaksi.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle samassa yrityksessä. Asiakkaalla on oikeus perua tai siirtää ilmoittautumisensa toiseen ajankohtaan veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton.

Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, perimme koulutusmaksun kokonaisuudessaan.

Peruutus sairaustapauksissa

Mikäli sairastuminen estää osallistumisen koulutukseen, koulutusmaksu hyvitetään kokonaisuudessaan esittämällä sairauslomatodistus viikon (seitsemän vuorokauden) kuluessa koulutuksesta. Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä sairaustapauksista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian.

Peruutuksen tai siirron voi tehdä soittamalla arkisin toimitusjohtaja Mira Revolle numeroon 040 550 7151 tai sähköpostitse verkkokauppa@edusavo.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun olemme kuitanneet sen vastaanotetuksi.

Mikäli koulutus on maksettu ilmoittautumisen yhteydessä ja osallistuminen on peruttu koulutuksen hinnan palauttamiseen oikeuttavalla tavalla, rahat palautetaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Palautuksissa käytämme maksunvälittäjä Paytrailin palautustoimintoa.

Reklamaatiot

Mahdollisissa reklamaatioissa tulee olla yhteydessä EduSavo Oy:n toimitusjohtaja Mira Repoon numeroon 040 550 7151. Reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. EduSavo Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
EduSavo Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta vahingosta eikä tuotteissa, palveluissa tai digitaalisessa sisällössä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista.

Iisalmessa 31.3.2022

EduSavo Oy