Monikulttuurisen työyhteisön johtaminen

Hinta

140 € (sis. alv 25,5 %)

Koulutus on suunniteltu työelämän tarpeisiin.
Kohderyhmänä ovat erityisesti johdon ja esihenkilötyön edustajat sekä työpaikkaohjaajat liiketoiminnan ja palveluiden kaikilla aloilla kaikenkokoisissa organisaatioissa.

Monissa työpaikoissa kansainvälisten osaajien rekrytointi on toiminnan kannalta välttämätöntä. Kulttuuritietoisuus ja avoin viestintä ovat avainsanoja monikulttuurisessa työympäristössä. Onkin tärkeää, että esihenkilö on tietoinen eri kulttuuritaustoista ja niiden vaikutuksesta työntekijöiden toimintaan. Toimivassa työyhteisössä kaikki ymmärtävät työtehtävät, odotukset ja tavoitteet riippumatta heidän kulttuuritaustastaan.

Koulutuksessa käsitellään eri kulttuurien taustoja, arvoja, uskomuksia ja käytäntöjä. Monikulttuurisessa tiimissä voi syntyä konflikteja, esimerkiksi erilaisten työskentelytapojen tai kommunikaation vuoksi. Koulutuksessa saat tietoa siitä, miten konflikteja voidaan ratkaista ja ennaltaehkäistä.

Koulutuksen sisältö

Tässä koulutuksessa voit kehittää monikulttuurisessa työyhteisössä tarvittavaa erityisosaamista.

Koulutuksen pääteemoja ovat:

Miten johdan monikulttuurista työpaikkaa?
Kulttuuriosaaminen
Perehdyttäminen

Koulutuksen toteutus
Teamsissa (2 tuntia)
klo 13.00-15.00

Kielitaitovaatimustaso

B1.1 Toimiva peruskielitaito

Muuta huomioitavaa

Voimme suunnitella myös räätälöidyn koulutuksen henkilöstön ja yrityksen tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva koulutus!

K: Voinko osallistua koulutukseen, vaikka en juuri nyt työskentele monikulttuurisessa työpaikassa?
V: Kyllä voit. Koulutus sopii kaikille teemasta kiinnostuneille.

Lisätietoja antaa

Hannele Juntunen (0400792860 / hannele.juntunen@ysao.fi)

Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.

Koulutuksen järjestäjä

EduSavo Oy

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Huom.
Voimme suunnitella myös räätälöidyn koulutuksen henkilöstön ja yrityksen tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva koulutus!
Tämä tuotekortti on tarkastettu
18.06.2024

Osallistujia: